Содржина

Година је 2241. Транспортно возило Пандора јури свемиром носеќи са собом изванземаљски извор енергије познат као "Тантос“ на Земљу. Бродски знанственик Травер (Стеве Раилсбацк) сумњичав је у вези с "Тантосом“ који изгледа као да је и сам жив. Капетаница Дариан Холлоwаy (Алеxис Зиболис), строга жена бистре главе, управља Пандором. Промакнута је недавно, након преране смрти бившег бродског капетана и његове заручнице.
Неколико тисуќа миља прије Земље, Пандора добива позив у помоќ од стране другог брода, Диане. Унаточ противљењу посаде, Холлоwаyева захтијева да истраже позив. Брод се чини сабласно празан, све док се не појаве четири прекрасне медицинске сестре, једине преживјеле након напада свемирских гусара. Убрзо се открива права истина о медицинским сестрама – оне су злогласни свемирски гусари и одмах почињу преузимати Пандору...

Слики

ЗаразниЗаразниЗаразниЗаразниЗаразниЗаразниЗаразниЗаразниЗаразниЗаразниЗаразни

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.