poster

Без упозорења

Without Warning (1980)

Режисер: Greydon Clark

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.2/10

Содржина

Створење из свемира почиње нападати тинејџере из Калифорније који су унаточ упозорењу радника са бензинске пумпе одлучили отиќи на кампирање. Један од њих, Таyлор, умјесто да побјегне од створења пожели га савладати, а у причу се укључује и вијетнамски ветеран који мисли да су Сандy и Грегг ванземаљци.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Прочишќење (2013)

    image
    У Америци, преплављеној криминалом и претрпаним затворима, влада је увела 12-часовни, годишњи период у коме све криминалне радње постају легалне. Полицију не...
  • Скенери (1981)

    image
    Дерил Ревок е непријателски „скенер“ на неспоредлива моќ со ненаситна жед за контрола. Водачот на подземната асоцијација Ревок, води војна против „нормалните“ за...
  • Невидливиот човек (2000)

    image
    Кога водач на тим научници доброволно се пријавува за експеримент за човечка невидливост, сè полека трга наопаку и мора да се трпат страшни последици.
  • Кутија за играчке (2018)

    image
    Породица креќе на путовање по пустињи кампером који се поквари далеко у врелој пустари. Убрзо схватају да кампер крије језиву тајну и да смрт чека једно по једно.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.