СОДРЖИНА

Лари Гарфилд познат је по куповини и продаји компанија и не мари ни за шта друго.
Лари је сјајан у купопродајним пословима, све док му за око не западне ќерка нове жртве. Док је није срео волео је крофне, псе и новац, и веровато да се посао и приватни живот не треба мешати. Али сада су ствари другачије. Заљубљује се у Пенелопе коју додаје на листу приоритета уз још један циљ - преузимање фирме њеног оца.
Лоренс Гарфилд, знан као Лери Ликвидатор, похлепан је бизнисмен који никада није омануо, док своје амбиције није усмерио ка малој компанији на Роуд Ајленду, која своју позицију брани једнако вешто и немилосрдно као што је Лери напада. Након што се Лери заљубио у адвокатицу те компаније, ситуација нагло постаје још замршенија...Темељена на популарној драми Џерија Стернера, "За туѓи новац" урнебесна комедија је смештена у свет високог бизниса, у којем је све подложно преговорима, а новац је непогрешиво средство завоѓења. Филм је сјајно уклопио елементе комедије с нешто озбиљнијим приступом који пропитује сврху и оправданост поступака и одлука које доносе успешни бизнисмени, добијајуќи од увек одличне комичарске легенде, величанственог Денија ДеВита, праву подршку. Уз ДеВита, посебно треба истакнути још једну холивудску легенду, а то је Грегори Пек, у улози власника мале компаније која се брани пред Леријевим плановима.

Слики

Новац других људиНовац других људи

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Grand Hotel Excelsior (1982)

  вторник
  image
  Taddeus is the manager of the Grand Hotel Excelsior. The Summer season begins in May and since then many odd persons frequent the hotel. There is Ilde Vivaldi, in...
 • Степфордските сопруги (2004)

  вторник
  image
  Џоана Еберхарт (Никол Кидман) е успешна ТВ продуцентка и е близу до добивање уште една Еми награда кога е отпуштена од работа во престижна ТВ мрежа. Тогаш таа...
 • Вампирки (2012)

  вторник
  image
  Две женси вампирки во модерните денови на Њу Јорк се соочуваат со тешки романтични можности.
 • Dad's Army (2016)

  вторник
  image
  The Walmington-on-Sea Home Guard platoon deal with a visiting female journalist and a German spy as World War II draws to its conclusion.
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.