poster

Лего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од Веном

Lego Marvel Spider-Man: Vexed By Venom (2019)

Режисер: Ken Cunningham, Andrew Duncan


рејтинг: 6.4/10
Оценка на корисникот: 10/10
(4 гласови)

Содржина

Нашиот пријателски настроен Човек-пајак мора да ги сопре злобниот Зелен Гоблин и Веном за да не ги украдат клучните технолошки делови коишто можат да го уништат Њујорк!
Благодарение на Зелениот Гоблин и Веном, може да се случи технолошка кражба. Дали нашиот пријателски настроен Човек-пајак може да ѝ стави крај на нивната мистериозна криминална шема пред Њујорк да биде уништен?

Сцеарист:
Продуцент: Jason Cosler, Lars Danielsen
времетраење: 23 мин

Слики

Лего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од ВеномЛего Марвел Човек-пајак: Вознемирен од Веном

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.