Содржина

Габија константно малтретирају у школи Гиље и његова банда. У свету у коме слабиќи немају шта да траже, Габијево једино решење је да и сам прибегне насиљу како би се решио својих мучитеља. Али научиќе болну лекцију: лакше је живети као кукавица.
Момку који покуша да узврати насилнику план се обија о главу у овој шпанској комичној драми. Габи (Едуардо Гаре) је наизглед обичан тинејџер који похаѓа средњу школу и, као веќина деце у школи, мора да трпи насилнике. Габи је постао мета насилног Гиљеа (Едуардо Еспиниља), крупног и арогантног момка коме шачица пријатеља помаже да изводи сурове, али маштовите неслане шале на рачун својих другова из одељења. Габијева мајка Мерче (Елвира Мингез), водитељка локалног дневника, и отац Хоакин (Антонио де ла Торе), који се бави продајом и уградњом алармних уреѓаја, забринути су за безбедност сина, али нису сигурни шта да раде поводом Гиљеа. Сасвим случајно, ни Гиљеова породица није сигурна шта да ради; његов отац Гиљермо (Луис Хомар), прилично гласни локални политичар, и мајка Магда (Паз Падиља) су фрустрирани подједнако као и сви остали. Једног дана, након посебно понижавајуќих батина које је доживео од Гиљеа, Габи коначно губи контролу и удара га, али превејани Гиље успева да убеди школску управу да га је Габи ударио без икаквог повода, тако да се Габи наједном нашао у ситуацији да буде етикетиран као лоше дете.

Слики

КукавицеКукавицеКукавицеКукавицеКукавицеКукавицеКукавицеКукавицеКукавице

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Jeta në duart e tjetrit (1990)

    image
  • Гласник (1995)

    image
    Вруќ је љетни дан 1993. године у Јужној Пхиладелпхији гдје дванаестогодишњи Геннаро живи са својом мајком удовицом и болесним дједом. Дјед не испушта из руку...
  • Рам за слику моје драге (1968)

    image
    Рам за слику моје драге је југословенски црно-бели играни филм снимљен 1968. године у режији Мирзе Идризовиќа, коме је то био целовечерњи деби. По жанру је драма,...
  • Здраво, сестро, збогум, животе (2006)

    image
    Кад јој отац и маќеха погину у несреќи, студенткиња постаје старатељка седмогодишњој полусестри.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.