Содржина

Када Сару, девојку са магичним моќима, и њену нормалну сестру близнакињу Линsи позову да се придруже и Алпха Ну Гамма и Пи Епсилон Делта, оне открију како два сестринства нису само супарници него и жустри непријатељи. Одједном се Сара и Линsи наѓу усред древне борбе измеѓу добра и зла, које прети раздвојити сестре и тера једну од њих да направи крајњу жртву. Може ли Сара научити контролисати своје моќи на време да порази зло у кампусу. Коме може веровати, а ко ќе починити неопростиву издају?

Слики

Сарино увоѓењеСарино увоѓењеСарино увоѓењеСарино увоѓењеСарино увоѓењеСарино увоѓењеСарино увоѓењеСарино увоѓење

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Пун месец (1996)

    image
    Борба једног човека да сакрије проклетство које крије у себи... и његов задњи покушај да га се ослободи помоќу љубави његове породице. Али кад изгледа да губи...
  • Подељен (2016)

    image
    Иако је Кевину (Јамес МцАвоy) његов психијатар, др Флетцхер (Беттy Буцклеy) потврдила да има 23 различите личности, остаје још увек упитно која личност доминира...
  • Кутија за играчке (2018)

    image
    Породица креќе на путовање по пустињи кампером који се поквари далеко у врелој пустари. Убрзо схватају да кампер крије језиву тајну и да смрт чека једно по једно.
  • Покана за пекол (2022)

    image
    На една млада жена ѝ се додоворувааат и таа се заљубува, но набрзо сфаќа дека има некоја злобна завера.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.