poster

Гласник

Two Bits (1995)

Режисер: James Foley
Tring Life | 19.4.24 | 20:30

рејтинг: 6.1/10
Оценка на корисникот: 6/10
(2 гласови)

Содржина

Вруќ је љетни дан 1993. године у Јужној Пхиладелпхији гдје дванаестогодишњи Геннаро живи са својом мајком удовицом и болесним дједом. Дјед не испушта из руку задњи новчиќ којег је обеќао Геннару, а којега би Геннаро желио добити како би купио карту за представу у новом кину. Али дјед се није спреман одреќи свог новчиќа, али ни своје задње награде: има незавршени посао са женом из своје прошлости и Геннара запошљава као својег заступника.
Вруќе је љето године 1933. у јужној Пхиладелпхији, гдје дванаестогодишњи Геннаро Спирито (Јеррy Бароне) живи с мајком Лоуисом (Марy Елизабетх Мастрантонио) и дједом Гитаном (Ал Пацино). Геннаро жели скупити 25 центи, колико му је потребно да упадне у тек отворено кино Ла Палома, које даје специјални попуст на улазнице. Болежљиви дјед, који осјеќа да му се ближи крај, обеќао је унуку да ќе му купити карту, али се не жели одреќи ни новчиќа прије него умре. Дјечак креќе у потрагу за ситнишем који ќе му испунити жељу. Меѓутим, дјед га шаље да пронаѓе жену према којој је он гадно сагријешио у прошлости и од које тражи опрост.

Слики

ГласникГласникГласникГласникГласникГласник

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • One More Time (2013)

    image
    Lucia is an aging Italian actress and director (beautifully portrayed by Antonioni's and Fellini's actress Lucia Bosé), decides to come back to the small town...
  • Стуцк (2015)

    image
    A light and humorous exploration of one couple's marital problems.
  • Лето на обалама Мисисипија (2012)

    image
    Радња прати двојицу дечака који се на једном осртвцету у реци Арканзас сусреќу са мистериозним бегунцем.
  • Komisari i Dritës (1966)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.