poster

.com for Murder

.COM FOR MURDER (2002)

Режисер: Nico Mastorakis

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 2.6/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Сондра Брумелл (Н. Кинскy) опоравља се од озљеде коју је добила на скијању, а вријеме крати чаврљајуќи на интернету. Према сугестији једног својега знанца трага по "слободнијем" програму Америцан Лове он Линк што је доведе у везу с хакером Беном (Ј. Деан), за којега се испостави да је психотични убојица. Нехотичном шалом она и њезина сестра изазову Бена и схвате да су у животној опасности. Бенови перверзни програми укључују и пријенос његових уморстава. У страху за властите животе, сестре обавијесте полицију о убојству којем су свједочиле на интернету. Полиција због штурих информација испрва не показује превелик интерес за дојаву док убојица не губи вријеме те без потешкоќа проналази Сондрину адресу. Има потпуну контролу над њезиним компјутором и станом. Сондра и Мистy наѓу се у животној опасности...Један од све учесталијих филмова у којима се заплет развија око упорабе нове технологије, односно опасности до којих може довести интернет. Својеврсна цyбер иначица "Прозора у двориште", овај је филм прилично језовите атмосфере који се прати с напетошќу и ишчекивањем, захваљујуќи редатељу који је испекао занат снимајуќи филмове сличне или исте тематике. Ницо Масторакис, редатељ грчког подријетла, има у фимографији подуљи попис филмова, а меѓу њима је највише крими-трилера и комедија. Уз Настассју Кинскy која је уобичајено дојмљиво одрадила свој посао, ваља похвалити и изразито увјерљиву глуму Јеффереyа Деана у захтјевној улози поремеќеног младиќа. Као занимљивост може се споменути да у епизодним улогама наступају поп-пјевач Хуеy Леwис те члан некадашње роцк скупине Тхе Wхо, Рогер Далтрy.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Кутија за играчке (2018)

    image
    Породица креќе на путовање по пустињи кампером који се поквари далеко у врелој пустари. Убрзо схватају да кампер крије језиву тајну и да смрт чека једно по једно.
  • Икс (2022)

    image
    Убиствениот хорор на писателот и режисер Ти Вест ја раскажува приказната за екипа на филмови за возрасни од 1970-тите која оди на оддалечена фарма во Тексас за да...
  • Прогањање (1963)

    image
    Млади официр Наполеонове војске, који се случајно одвојио од сабораца, прати мистериозну девојку до замка старог Барона, који крије велику тајну.
  • Ајкула: Одмаздата (1987)

    image
    Вдовицата на шефот Броди верува дека нејзиното семејство намерно го брка друга ајкула во знак на одмазда.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.