рејтинг: 6.5/10
Оценка на корисникот: 6.2/10
(5 гласови)

Содржина

ТВ филм "О животу и о смрти", у свакој од пет прича, прати фиктивне јунаке чије ќе се животне путање укрстити у ноќи бомбардовања зграде Телевизије. У овим фиктивним причама, у којима људске судбине видимо у тренуцима личних дилема, генерацијских сукоба, борбе и покушаја да се превазиѓе усамљеност, трагика произилази из недовршености тих животних судбина над којима лебди претња у атмосфери бомбардовања. Млада породица која чека принову, мајка и ќерка које покушавају да превазиѓу узајамну отуѓеност, младиќ и девојка који једно у другом проналазе наду и утеху - само су неке од прича у којима микро драме наизглед обичног свакодневног живота ухваќеног у једном судбоносном дану, и на једном месту, постају део веќе панораме о животу и о смрти. Иако ни у ком смислу не користи личне и појединачне приче жртава бомбардовања Телевизије, овај играни омнибус представља својеврсну посвету управо њима.

Слики

О животу и смртиО животу и смртиО животу и смртиО животу и смртиО животу и смртиО животу и смртиО животу и смртиО животу и смртиО животу и смрти

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.