рејтинг: 5.8/10
Оценка на корисникот: 6.71/10
(7 гласови)

СОДРЖИНА

Артхур Селигман (Ј. Гарциа), након вожње лошом цестом, доживи тешку прометну несреќу и након неколико дана пробуди се из коме у болници у Цхербоургу, у готово потпуној амнезији и не знајуќи зашто је напустио Париз. Нешто касније медицинска сестра Исабелле (М. Цотиллард) му каже да је бунцао и да је те његове бесмислене реченице записала. Артхур почиње читати те неповезане реченице и много му се слика појављује пред очима: сјеќа се потраге за несталим братом, узимања дроге, психијатријског третмана. Одједном, стварност му се мијења у другу, и он спозна неке тајне скривене у својој глави од дјетињства и проналази истину о брату и себи.

Слики

Црна кутија

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Злочин у малом граду (2017)

  image
  An alcoholic ex cop finds a woman on the roadside, left for dead. He offers to find the killer pro bono as P.I. Her granddad hires him. Things get nasty.
 • Абецеден убиец (2008)

  image
  Засновано на вистинита приказна за убиецот со иницијали во Рочестер, Њујорк.
 • Гробишта за миленичиња (2019)

  image
  Кридови тукушто се преселиле во нова куќа во рурален Мејн. Нивната куќа е совршена, освен две работи: автомобилите што бучат на тесниот пат и таинствените...
 • М (1931)

  image
  На улицама се деца безбрижно играју. Једна девојчица упозна странца који јој поклони балон. Недуго касније њена мајка је тражи, али је не може наќи. Једино се...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.