СОДРЖИНА

Истинита прича о првом њујоршком серијском убици захваљујуќи медијима обележила је лето 1977
Те године Њујорк је био место сукоба двеју култура, трендова, музичких праваца. Студио 54 и диско сцена уопште постала је угрожена новим таласом, тачније панк роком који је запљуснуо Менхетн.
Једно од најврелијих лета у историји велике јабуке обележио је први серијски убица кога су медији прозвали Семов син. Управо су медији били најзаслужнији за масовну хистерију и параноју посветивши случају велику пажњу, а све наравно због повеќања гледаности/тиража.
Сем је био серијски убица чије је подручје деловања био италијанско-амерички део озлоглашеног Бронкса, а жртве младе девојке. Са вруќином у граду растао је и број жртава. Једино што је полиција успела да сазна је калибар његовог пиштоља - 44.
Уз момке у плавом, који су безуспешно трагали за фамозним убицом, у лов се укључио и мафијашки бос понудивши награду за Семову главу. Један од најважнијих ликова ове приче је Џои Ти, пропалица, дечко из кварта, опседнут мишљу како је један од његових комшија заправо Сем. Заједно са локалним пробисветима он почиње сопствену потрагу испитујуќи сваког становника четврти.
Главни осумњичени постаје Ричи, Џоијев најбољи пријатељ који се после дужег времена вратио у кварт. Не треба занемарити чињеницу да је Ричи постао рокер, предводник новог таласа који се Џоију и његовим следбеницима уопште није допадао.

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Праведно убиство (2008)

  денес
  image
  Турк (Роберт де Ниро) и Рустер (Ал Пачино) се двајца искусни детективи на њујоршката полиција и долгогодишни партнери, кои бараат сериски убиец. Серискиот убиец...
 • Арканзас (2020)

  денес
  image
  Кајл и Свин живе по наредбама арканзашког нарко боса Фрога, којег никада нису упознали. Али, кад посао поѓе по злу, последице су смртоносне.
 • Догмен (2018)

  денес
  image
  Во својот салон, кроткиот човек заработува за скромен живот за себе и за неговата ќерка Алида, која ја сака повеќе од сè друго. Како и целиот град кој е...
 • Село (2004)

  денес
  image
  Радња се збива у селу које живи непромјењивим животом у заједници која не раби новац и сви брину једни о другима. Становници су технолошки, а и начином одијевања...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.