Содржина

"Смртоносни завјет" је трилер чија се радња одвија у кругу обитељи, која је само наизглед сигурно уточиште. Иако снимљен за телевизију, својом се напетом атмосфером, интригантном причом и одличним глумачким послом искусне екипе, може смјестити уз бок пуно познатијим жанровским сродницима.
Прије петнаест година, Еллен Фаррис (Марг Хелгенбергер) се тешко разбољела, онемоќавши од бројних главобоља, слабости и губљења концентрације. Доктори нису успјели пронаќи узрок болести, а самим тим ни лијек. Паралелно с погоршањем здравља распао се и њен брак с Давидом (Јохн Риттер), такоѓер лијечником.Данас је Давид ожењен новоизабраном градском вијеќницом Лорраине (Меган Галлагхер) која почиње показивати симптоме идентичне онима из Елленине прошлости. Еллен почиње сумњати да је Давид тровао и њу и Меган, а сумње се појачавају након Меганине изненадне смрти...Спајајуќи елементе коморне обитељске драме и криминалистичког филма, редатељ Паул Сцхнеидер је снимио занимљив филм у којем улогу Давида, мистериозног човјека нејасних мотива и сумњивог понашања, игра познати телевизијски глумац Јохн Риттер ("Буффy, убојица вампира", "Аллy МцБеал"...).

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Другиот човек (2008)

    image
    Инженерот Питер (Лиам Нисон) е оженет со дизајнерката на чевли Лиза (Лора Лини). И двајцата се успешни и среќни на прв поглед, но наскоро сѐ се врти наопаку....
  • The Danger of Positive Thinking (2018)

    image
    A self help writer and her family become the target of a troubled girl.
  • Каде што пеат раковите (2022)

    image
    Една девојка која сама се одгледала во Југот на Америка, е главен осомничен во убиството на еден маж со кој некогаш била инволвирана.
  • Остани (2005)

    image
    Гледаме како психијатар се обидува да спречи еден од неговите пациенти да изврши самоубиство додека и самиот се труди да остане во реалноста.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.