рејтинг: 7.3/10
Оценка на корисникот: 8/10
(28 гласови)

Содржина

У селу Мрдуши Доњој припрема се прослава годишњице избора председника сељачке задруге.
Мате Букара нареди учитељу да припреми позоришни комад који ќе се извести у селу. Започиње гротескно припремање "Хамлета" у овом динарском селу.
Улогу краља Клаудија и краљице преузимају председник задруге и његова љубавница. Док се комад припрема, тече друга, али "Хамлету" слична драма.
Наиме, председник је лажно оптужио благајника задруге, бившег борца, за злоупотребу због чега је овај затворен. Његов син настоји разоткрити ту прљаву игру и опрати част свога оца. Од Мачка, службеника у задрузи, настоји да добије документе, али они су скривени. Његова девојка Анѓа, која у представи игра Офелију жели му помоќи али и она упада у животну режију Хамлета у Мрдуши Доњој.

Слики

Представа Хамлета у Мрдуши ДоњојПредстава Хамлета у Мрдуши ДоњојПредстава Хамлета у Мрдуши ДоњојПредстава Хамлета у Мрдуши ДоњојПредстава Хамлета у Мрдуши ДоњојПредстава Хамлета у Мрдуши ДоњојПредстава Хамлета у Мрдуши ДоњојПредстава Хамлета у Мрдуши Доњој

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.