Содржина

Овај динамични авантуристички филм темељи се на свјетски познатом роману Јохна Буцхана у којем главну улогу игра Руперт Пенрy-Јонес (Обавјештајци; Цасанова) као профињени и романтични јунак Рицхард Ханнаy, човјек аналитична ума и чудесне навике упадања у незгодне ситуације. Радња се збива уочи Првог свјетског рата: Ханнаy се враќа у Лондон из Јужне Африке како би почео нови живот те се уплеќе у сплетку у којој Нијемци желе украсти британске планове за почетак рата. Док сат опасно откуцава, може ли Ханнаy умакнути полицији и њемачким шпијунима како би спасио Британију?
Након што је британски шпијун који је радио на тајном задатку убијен у његову стану, Ханнаy је оптужен за убојство и одједном се наѓе усред смртоносне завјере. Бјежи из Лондона у Шкотску надајуќи се да ќе доказати своју невиност и разоткрити њемачки шпијунски круг. Док полиција и шпијуни стежу обруч око њега, једина му нада лежи у декодирању тајне биљежнице.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Абецеден убиец (2008)

    image
    Засновано на вистинита приказна за убиецот со иницијали во Рочестер, Њујорк.
  • Големот од Лајмхаус (2016)

    image
    Англија ја тресат убиства а пред Џек Трбосек, стравот имаше друго име. Големот е на слобода. До кога?
  • Гавранот (2012)

    image
    Кога еден психички растроен убиец ќе започне серија крвави злосторства, инспирирани од делата на Едгар Алан По, еден млад детектив од Балтимор ќе ги здружи силите...
  • Регресија (2015)

    image
    In Minnesota in the 1990s, a man is arrested and accused of having abused his daughter. Although he doesn't remember anything from the event, he pleads guilty....
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.