рејтинг: 7.4/10
Оценка на корисникот: 6/10
(5 гласови)

Содржина

Џоан Каслмен је веома интелигентна жена, посвеќена супруга и мајка, док њен муж Џо занемарује њихов лични живот да би писао роман за романом. Његов успех кулминира највеќим признањем – Нобеловом наградом за књижевност. Џоан путује са мужем у Стокхолм, на церемонију доделе награде. У браку, који траје веќ 40 година, она је жртвовала сопствени књижевни таленат да би подржала таленат свог мужа. У ноќи када Џо треба да прими награду, Џоан коначно одлучује да открије велику тајну.

Слики

Жена у ратуЖена у ратуЖена у ратуЖена у ратуЖена у ратуЖена у ратуЖена у ратуЖена у ратуЖена у ратуЖена у рату

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Панамскиот кројач (2001)

    image
    Ловен од британски шпион, еден стилски кројач смислува приказна која неочекувано продолжува да се одвива самостојно.
  • Носители (2009)

    image
    Пипер Перабо, Крис Пајн, Емили Ван Камп и Џош Бери играат во оваа апокалиптична приказна за пандемија која се шири во САД и за 4 пријатели во бегство, кои...
  • Мајсторот за кабелска (1996)

    image
    Се работи за еден воспоставен градски ритуал. Дај му 50 долари на мајсторот за кабелска и ќе ги добиеш сите филмски канали бесплатно. Но, кога Стивен Ковакс...
  • Ајкула (1975)

    image
    Импресивна авантура на Стивен Спилберг за огромна бела ајкула која пристигнува на бреговите на плажа во Нова Англија и опустошува сè со крвавите напади на пливачите.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.