рејтинг: 6.7/10
Оценка на корисникот: 9/10
(4 гласови)

Содржина

Друмски филм посвеќен легендарној певачици бенда “Тхе Велвет Ундергроунд”, једној од Ворхолових муза и икона (не само) 1960-их. “Нико, 1988” прати последње две годиње њеног живота и турнеју по Европи током 1980-их.
Приближавајуќи се 50. години живота, кантауторка Нико води самотњачки живот у Манчестеру, далеко од славних дана у шездесетима када је била Ворхолова суперзвезда и славна певачица култног бенда “Тхе Велвет Ундергроунд”. Она више не мари толико за свој изглед ни каријеру и наступа само захваљујуќи свом менаџеру Ричарду који је наговара да поново крене на турнеју по Европи. Бореќи се са својим демонима и последицама нездравог живота, она покушава да изгради однос са сином над којим је изгубила старатељство пре много година. Ово је прича о храброј и бескомпромисној музичарки и њеном поновном раѓању: као уметнице, мајке и жене иза иконе.

Слики

Нико, 1988Нико, 1988Нико, 1988Нико, 1988Нико, 1988Нико, 1988

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.