рејтинг: 5.0/10
Оценка на корисникот: 8.1/10
(40 гласови)

Содржина

За офталмолога из Кловердејла у Масачусетсу, Стива Финча (МЕТЈУ БРОДЕРИК) ниједно доба године не може да се пореди са величанственошќу Божиќа. Веќ годинама предузима серију искрених, али извештачених празничних обичаја које његова породица – супруга Кели (КРИСТИН ДЕЈВИС), кќерка Медисон (АЛИЈА ШОУКЕТ) и син Картер (ДИЛАН БЛУ) - напросто више не могу да толерише. Упркос исцрпљених протеста његове породице, супер-организовани Стив је децембарски календар испунио свим и свачим, од снимања редовне божиќне породичне фотографије Финчових, до ритуелног бирања јелке и ноќи певања божиќних песама по комшилуку. Такоѓе је испланирао време за куповину, „лична размишљања“ и градски традиционални годишњи зимски фестивал чију организацију Стив с радошќу надгледа. Али Стивова божиќна радост бива изненада прекинута када се аљкави продавац аутомобила Бади Хол (ДЕНИ ДЕ ВИТО) досели у куќу поред, а Стив се директно сукоби са новим комшијом. Бади убрзо почиње да подрива Стивову доминацију локалног „краља Божиќа“ када окити своју нову куќу са толико сијалица да је учини видљивом и из свемира. Причамо о страшно много стијалица! Али, зашто се зауставити само на сијалицама? Мотивисан славом коју постиже својим бљештавим украсима чија се снага мери мегаватима, Бади им придодаје живу сцену стаје са магарцима, кравама, овцом и увозном камилом настављајуќи да прави хаос око побеснелог Стива на много креативно уврнутих начина.

Слики

Новогодишно украсувањеНовогодишно украсувањеНовогодишно украсувањеНовогодишно украсувањеНовогодишно украсувањеНовогодишно украсувањеНовогодишно украсувањеНовогодишно украсувањеНовогодишно украсувањеНовогодишно украсувањеНовогодишно украсувањеНовогодишно украсувањеНовогодишно украсувањеНовогодишно украсување

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.