poster

Обитељ Трумп: Од имигранта до предсједника

Meet the Trumps: From Immigrant to President (2017)

Документарец, Биографија, Историски | Обединетото Кралство
Режисер: Paul Berczeller, Mark Radice

рејтинг: 4.7/10

Содржина

Филм нам открива подријетло 45. предсједника Сједињених Држава те што оно говори о њему. Захваљујуќи невјеројатном архиву, истражује коријене Доналда Трумпа: од дједа Фриедрицха који је био имигрант из Њемачке и који је тијеком златне грознице поставио темеље будуќег обитељског богатства, служеќи се зарадом од порока и мутним пословима, до оца Фреда, тајкуна који се бавио некретнинама и мајстора самопромоције. И док свијет тражи одговор на питање тко је заиста Доналд Трумп, овај нам фасцинантни документарац објашњава какве су га то снажне силе обликовале, силе које можемо пронаќи у његову обитељском стаблу.

Слики

Обитељ Трумп: Од имигранта до предсједникаОбитељ Трумп: Од имигранта до предсједникаОбитељ Трумп: Од имигранта до предсједникаОбитељ Трумп: Од имигранта до предсједникаОбитељ Трумп: Од имигранта до предсједника

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.