Содржина

Бари Рајан је аустралијски гангстер с краја 1960-их година, који контролише сиднејску коцкарску сцену и зараѓује огромно богатство од слот-машина. Али његов уносни подухват привлачи нежељену пажњу америчке мафије...
„Злодела“ је приказ аустралијске криминалне сцене, чија се радња дешава у сиднејском криминалном поsемљу 1969. Бари Рајан је истакнути гангстер чија окрутност парира оној коју имају најжешќи људи у том послу. Живи са песимистичном женом Шерон и сином, али веќину времена проводи или са другим гангстерима или са љубавницом Маргарет. Рајанов посао је угрожен кад шеф чикашке мафије пошаље двојицу својих горила да извиде да ли је могуќе преузети посао с покер-апаратима. Меѓутим, Тони и Сал немају појма о аустралијској култури и прилично су упадљиви. Преговарање с Американцима биќе довољно напорно за Барија, али доживеќе прави ударац кад схвати да му један од чланова банде није био одан.

Слики

ЗлоделаЗлоделаЗлоделаЗлоделаЗлоделаЗлоделаЗлоделаЗлоделаЗлодела

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.