poster

Tiha pravda

SILENT JUSTICE - COTTONMOUTH (2002)

Режисер: James Dalthorp

рејтинг: 5.1/10

Содржина

Након што му је партнер стравично убијен, полицајац Тхомас Царрутх (Рицхард Тyсон), удружен са локалним судцем (Роберт Ваугхн) и неколицином моќних бизнисмена, одлучује се на осветнички поход како би казнио одговорну групу криминалаца који су успјели измаќи казни захваљујуќи рупама у закону. Но када се осветнички план претвори у крвави поход, гдје се више не бира жртва те метом постаје сватко тко се наѓе на путу, у истрагу се уплиќе државна тужитељица (Мицхелле Стаффорд) која на прагу откривања уротника и сама постаје метом немилосрдне скупине.
Заснован на истинитом догаѓају, овај напети трилер о причи која је шокирала читаву Америку, засигурно неќе оставити никога равнодушним. У улози полицајца који је одлучио узети закон у своје руке и крваво пресудити свакоме тко му се наѓе на путу један од најбољих наступа биљежи Рицхард Тyсон, иначе познат по улогама у филмовима „Пад црног јастреба", „Ја,ја и Ирена" и „Пустињски гром". Фантастичан је и Јое Ниевес којег углавном памтимо по наступима у серијама „Заборављени случај", „Кости" и „Како сам упознао вашу мајку".
По наступима у серијама („Суткиња Амy", В.И.П., ЈАГ) памтимо и Мицхелле Стаффорд, која се појављује у улози државне одвјетнице у чијим рукама остаје утјеривање правде на законит начин, док се у улози судца, који такоѓер прелази с ону страну закона, појављује Роберт Ваугхн, номиниран за Оскара и Златни глобус још давне 1959. године.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Отети у колима (2011)

    image
    Радња филма се врти око самохране мајке и њеног сина, који су за време наизглед безазленог стајања на бензинској пумпи постали таоци отмице пљачкаша банке.
  • Подготвена за борба (2021)

    image
    Боксерката Кејли тренира за борбата на својот живот, станувајќи сѐ повеќе агилна и жестока со секој удар. Овој пат, борбата нема да биде во ринг. Кејли дознава...
  • Градот на гревот (2005)

    image
    Добре дојдовте во Син Сити. Град што ги привлекува силните. Некои го нарекуваат мрачен... бесчувствителен. Ги има и оние што го викаат дом – расипани цајкани,...
  • Ти си на потег (2017)

    image
    Успешен њујоршки бизнисмен е на видео повик со сопругата и детето кои се во посета на нејзиното семејство во Мексико, кога одненадеж станува сведок на брутален...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.