рејтинг: 6.8/10
Оценка на корисникот: 7.4/10
(47 гласови)

Содржина

Једна реч вам може променити живот... Поред Џима Керија, у овој истинитој причи о човеку који читаву годину свог живота није ниједном рекао „не“, играју и Бредли Купер, Зуи Дешанел и Моли Симс. То је обичан човек који, захваљујуќи једној јединој речи, постаје најнеобичнији човек који увек каже „да“.
Радио продуцент – слободњак са ББЦ-а – Дени Валас (Џим Кери) прими три једноставне речи које је изговорио потпуни странац у аутобусу – „кажи да чешќе“ – као изазов да каже „да“ свему, током годину дана. Почиње да говори „да“ делиоцима летака на улици, понудама за кредитне картице које се преливају из његовог поштанског сандучета, као и продавцима преко интернета. Почиње да присуствује састнацима групе која верује да су ванземаљци саградили пирамиде у Египту, каже „да“ сваком позиву за излазак у град и напредује у каријери говореќи „да“ на састанцима са својим директорима. И, да – освојиќе 48.000 долара, упознати једини светски дует хипнотизера, стеќи диплому неговатељице и пропутовати свет. Можда делује необичније од маште, али је сваки урнебесни тренутак овог филма истинит!

Слики

Увек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци даУвек реци да

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.