poster

Следеќи, молим!

AU SUIVANT (2005)

Режисер: Jeanne Biras

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 4.7/10

Содржина

Јосепхине (А. Ламy), тридесетогодишња директорица, презапослена је жена. Успркос добром запослењу, она је приватно врло несретна. Веќ дуго живи сама са својим псом и нема наде да ќе пронаќи одговарајуќег партнера. Наиме, сви мушкарци које упознаје на послу "доѓу и оду", не показујуќи никакве жеље да се приближе. Једнога дана случајно упозна Бернарда (Ц. Цорниллац), младиќа који има глумачке амбиције, а тренутно је запослен у погребном подузеќу, и он јој се, успркос мало неконвенционалном понашају, свиди...

"Сљедеќи!" врло је забавна романтична комедија која је настала према истоименом кратком филму из 2002. исте ауторице, француске редатељице Јеанне Бирас, којој је ово први дугометражни филм. Ради се о симпатичном дјелцу чија је тема проналажење "човјека свог живота" у свијету у којему се чини да има много потенцијалних кандидата за љубав, но испада да то и није баш тако. У главним улогама изврсно су се снашли популарна француска телевизијска глумица Алеxандра Ламy и у Француској познат глумац Цловис Цорниллац.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.