рејтинг: 5.9/10
Оценка на корисникот: 6.5/10
(2 гласови)

Содржина

Адвокат Скот Дејвис обожава свог петогодишњег сина са чијом се мајком растао. Возеќи једнога дана сина мајци, Скот ќе доживети тешку саобраќајну несреќу у којој ќе дечак погинути, а он пасти у кому. Две године касније, Скот се у коматозном стању налази у болници не показујуќи знакове опоравка. О њему, меѓу осталима, брине и медицинска сестра Анѓела Мартин која годинама покушава да усклади свој професионални и приватни живот налазеќи потпору у својој колегици и пријатељици Џејн. Након што једне олујне вечери болница буде претрпела струјни удар, Скот се изненада буди из коме. Његов отац Роберт и мајка Керол одлучују да врате сина куќи те предложу Анѓели да настави бригу о њему. Њих двоје ќе се зближити, али Скота све више муче сеќања на проживљену трагедију при чему му ќе почети да му се привиѓа погинули син.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Волис и Едвард (2005)

    image
    Годината е 1936. На англискиот престол е Едвард 3 (С. Ц. Мур). Тој се вљубува во Волис Симпсон (Џ. Ричардсон), Американка која зад себе има два пропаднати брака....
  • Љубовни ноти (2007)

    image
    Кога популарната и барана ѕвезда на кантри музика, Џејми Дерингер, се согласил да биде интервјуиран од Нора Фланери, која е критичарка од областа на класичната...
  • Love Your Name (1984)

    image
  • Напуштајќи го Лас Вегас (1995)

    image
    Холивудски сценарист којшто загубил сè поради алкохолизмот формира комплицирано пријателство и пакт со проститутка во Лас Вегас.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.