Содржина

Бивши полицијски техничар Џек Тери зараѓује за живот снимајуќи звук за крваве хорор филмове. Једне ноќи, док је напољу снимао нове звукове, Џек постаје сведок како аутомобил пада са моста у реку, али успева да спаси само путницу Сели. Џек постаје сумњичав када сазна да је њен погинули сапутник био председнички кандидат. Изнова преслушавајуќи траку коју је снимио, Џек постаје убеѓен да је чуо пуцањ из пушке, којим је избушена гума на том аутомобилу, непосредно пре него што је аутомобил пао у реку. Када се беспризорни фотограф Мени Карп, појави са фотографијама несреќе, Џек открива прави разлог зашто је наивна Сели била у колима – као и доказ којим потврѓује своје сумње. Ипак, и поред својих детективиских талената, Џек не може да види колико је опасна читава ситуација, све док не постане превише касно.

Слики

Пуцањ није брисанПуцањ није брисанПуцањ није брисанПуцањ није брисанПуцањ није брисанПуцањ није брисанПуцањ није брисанПуцањ није брисанПуцањ није брисан

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.