рејтинг: 5.3/10
Оценка на корисникот: 10/10

Содржина

Цоллие Ентрангиан је шериф пустог градиќа Десператиона у чији затвор приводи путнике намјернике, а неке од њих и убије. Меѓу заточеницима су брачни пар Јацксон, писац Јохн Едwард Маринвилле и обитељ Царвер. Дјечак Давид Царвер снажно је религијски надахнут и први ќе схватити да је шериф опсједнут злим силама, које подријетло вуку од робовски третираних кинеских рудара што су погинули прије 150 година. Затвореници успију побјеќи и под Давидовим водством креќу у обрачун са злом...

"Десператион" је још једна у низу филмова према дјелу славног Степхена Кинга, највеќег мајстора жанра хорора у сувременој књижевности. Филм је у телевизијској продукцији режирао омиљени Кингов сурадник Мицк Гаррис, којем је то веќ шеста адаптација неког од пишчевих предложака, након филмова "Слеепwалкерс" и "Ридинг тхе Буллетс" те мини-серија Тхе Станд и Тхе Схининг. У глумачкој екипи најпознатија су имена Т. Скерритта (Алиен, ТВ серије Куќице у цвијеќу, Дивља орхидеја ИИ, Контакт), Р. Перлмана (Бладе ИИ, Хеллбоy 1 и 2) и ветерана Ц. Дурнинга (Пасје послијеподне, Бити или не бити, Најбоља јавна куќа у Тексасу). "Десператион" је био номиниран за Еммy у категоријама најбоље сценографије и монтаже звука.

Слики

ОчајавањеОчајавањеОчајавањеОчајавањеОчајавањеОчајавањеОчајавањеОчајавањеОчајавањеОчајавање

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.