Содржина

Владарица из сјене? Жена заслужна за вртоглави успон Еммануела Мацрона? Откривамо досад непознату страну прве даме Француске. И приватно и пословно, изградила је себи име у свијету политике, као горљива лобистица свог мужа тијеком предсједничке кампање те водеќи бригу о његовом имиџу до најситнијих детаља. Интелигентна, оштроумна и проницава, она ништа не препушта случају. Иако је старија од свог супруга чак 24 године, овај пар миљеник је медија и на најбољем путу да постане један од најпознатијих брендова на свијету.
И приватно и пословно, Бригитте Мацрон је изградила себи име у свијету политике, као горљива лобистица свог мужа тијеком предсједничке кампање те водеќи бригу о његовом имиџу до најситнијих детаља. Интелигентна, оштроумна и проницава, она ништа не препушта случају. Иако је старија од свог супруга чак 24 године, овај пар миљеник је медија и на најбољем путу да постане један од најпознатијих брендова на свијету.

Слики

Бригитте Мацрон - Француски роман

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.