poster

Nuts for love

Nueces para el amor (2000)

Драма, Pоманса | Шпанија, Аргентина
Режисер: Alberto Lecchi

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.7/10
Оценка на корисникот: 10/10
(2 гласови)

Содржина

Драма која кроз љубавну причу даје и кронику политичких и друштвених догаѓаја у сувременој Аргентини.
Алициа и Марцело сусреќу се тијеком седамдесетих и меѓу њима се јавља интензивна, али и трајна емоционална веза. Но, догаѓаји, особито политички, одводе их далеко једно од другога. Након шест година поновно се среќу у Мадриду. Обоје веќ имају дјецу. Ипак, љубав не умире. Након седам година опет се среќу у Буенос Аиресу. Љубав је и даље јака, али њихове обитељске, али и пословне обавезе не допуштају им заједнички живот.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
 • Тераса на крову (1995)

  image
  Два педесетогодишњака живе усамљено у Београду и сваки на свој начин подноси голготе рата, санкција и безнаѓа. Обојица верују да им се више ништа лепо не може...
 • The Phantom Father (2011)

  image
  American professor Robert Traum embarks on an adventurous and amusing journey through Bucovina to find Sami the projectionist, the only person alive that can tell...
 • Поштујемо завете (2021)

  image
  Организаторица вјенчања Хазел суочена је с врло кратким роковима након што добије задаќу организирати савршено вјенчање за своју сестру.
 • Божиќ у Старлајту (2020)

  image
  Да би спасила обитељски ресторан од рушења, правница Анние невољко склапа необичан договор с насљедником граѓевинске твртке.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.