Život za život

Life for a Life, A (1998)

Драма | Обединетото Кралство
Режисер: Stephen Whittaker

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.9/10

Содржина

Двадесеттрогодишњи Стефан Кисзко (Тонy Маудслеy), премда с потешкоќама у развоју, труди се водити нормалан живот. Но, лијекови потичу његов иначе изнимно низак сексуални нагон који он задовољава самозадовољавањем над часописима. Меѓутим у једној таквој прилици виде га двије дјевојчице и он посрамљен побјегне. Ускоро на његова врата покуца полиција, која га испитује о томе, али његова мајка (Олyмпиа Дукакис) одбија помисао да би он могао учинити тако нешто и говори да је у то доба био у болници.
Двадесеттрогодишњи Стефан Кисзко (Тонy Маудслеy), премда с потешкоќама у развоју, труди се водити нормалан живот. Но, лијекови потичу његов иначе изнимно низак сексуални нагон који он задовољава самозадовољавањем над часописима. Меѓутим у једној таквој прилици виде га двије дјевојчице и он посрамљен побјегне. Ускоро на његова врата покуца полиција, која га испитује о томе, али његова мајка (Олyмпиа Дукакис) одбија помисао да би он могао учинити тако нешто и говори да је у то доба био у болници. Но када се пронаѓе тијело убијене једанаестогодишњакиње, Стефан постаје главни осумњичени и полиција од њега непрописним начином добија признање. И док га сви виде као чудовиште, једино је његова мајка увјерена да је невин и наставља с борбом за његово ослобоѓење...

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.