poster

Марија, мајка Исусова

Mary, Mother of Jesus (1999)

Драма | САД
Режисер: Kevin Connor

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 5.5/10
Оценка на корисникот: 7.6/10
(7 гласови)

Содржина

Још као дјевојка Марy (П. Аугуст) се истицала крепошќу, добротом и храброшќу. Када јој се обрати глас Божји и најави роѓење сина који ќе бити спаситељ свијета, Марy је у невјерици. Иако је дјевица, Марy открива да је заиста трудна. Њезин заручник Јосип (Д. Тхрелфалл) ту вијест дочекује с неповјерењем и напушта је. У то доба невјенчане мајке допуштено је каменовати до смрти. Од страшне судбине Марију спашава Јосип, након што и сам чује ријеч Божју. Вјенчају се и одлазе из села. Тијеком година Марy, свјесна улоге која му је од роѓења намијењена, поучава и савјетује малог Исуса. Исус (Ц. Бале) одраста и глас о његовим чудима шири се све до Рима. Када га оптуже и осуде на распеќе, Марy стоички подноси његову патњу и смрт...
Филм "Марија, мајка Исусова" кронолошким редом приказује чињенице о Маријину животу: о њезиној младости, визијама, безгрешном зачеќу, преиспитивањима вјере, подизању сина Исуса и напокон мајчиној боли након његовог распеќа и смрти. Више него у осталим филмовима на ову тему нагласак је на Марији и њезином животу.

Слики

Марија, мајка Исусова

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.