рејтинг: 6.3/10
Оценка на корисникот: 6.3/10
(7 гласови)

Содржина

Анѓео Габријел на Земљу шаље два анѓела - О'Рајли и Џексона да би натерали двоје људи да се заљубе. Ако им то не успе, мораќе да остану на Земљи. Пар који треба спојити су имуќна Селин и сиромашни Роберт који жели да постане писац. Роберт ради као домар у компанији Селининог оца Невила. Роберт губи посао, киднапује Селин и бежи у скровиште на планини одакле ќе затражити откупунину коју ќе равноправно поделити. Анѓели сматрају да ќе се двоје младих заљубити уколико буду изложени смртној опасности; Невил их упошљава као плаќене убице које треба да их ухвате.

Слики

Сасвим необичан животСасвим необичан живот

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Месечина (2009)

    image
    Високо авторитетна судика ја залепува прељубничката на својот сопруг во тоалетот... точно на време кога во нивниот дом влетуваат ограбувачи.
  • Алис (1990)

    image
    Срамежлива, разгалена жена која добро се омажила се обидува да се пронајде себеси и размислува за незамисливото - вонбрачна врска.
  • Читуља за Ескобара (2008)

    image
    Криминалац по имену Ганди убија великог добављача дроге названог српски Ескобар. Меѓутим, веќ пре убиства, у новинама је објављена Ескобарова осмртница. С обзиром...
  • Гамбит (2012)

    image
    Хари Дин (Колин Фирт) секогаш имал добри идеи. Тој работи како кустос за медиумскиот магнат Лајонел Шабандар (Ален Рикман) и смислува добро разработен план да го...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.