poster

Том, Дицк и Харриет

Tom Dick & Harriet (2013)

Режисер: Kristoffer Tabori

рејтинг: 5.8/10
Оценка на корисникот: 8/10
(2 гласови)

Содржина

Романтична комедија/драма о педесетогодишњем, изнимно даровитом аутору успјешних реклама, који добива отказ јер је престар. "Ти си ВХС, а мени треба блуе тоотх", каже шеф рекламне агенције Тому (С. Wебер) објашњавајуќи тиме разлоге зашто баш он добива отказ иако је један од најуспјешнијих аутора текстова за рекламе. Том покушава наќи други посао, али показује се да је то немогуќа мисија. С његових педесет година нигдје није пожељан. Истодобно, к њему се привремено досели његова кќи Келлy (М. Портер), која се успјела уписати на престижни, али врло скупи студиј медицине, за који јој је отац обеќао плаќати школарину.
На фестивалу у Монте Царлу филм је био номиниран као најбољи ТВ филм 2013. године.

Слики

Том, Дицк и ХарриетТом, Дицк и Харриет

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ова не е глупав тинејџерски филм (2001)

    image
    Во средното училиште „Џон Хјуз“ учениците се исти како и во сите други тинејџерски филмови. Фудбалската ѕвезда Џејк се обложува со арогантниот Остин дека може да...
  • Mr. Bones 2: Back From The Past (2008)

    image
    A sequel to the 2001's "Mr. Bones," which follows the further adventures of a white African witch doctor.
  • Nel blu dipinto di blu (1961)

    image
    Turi, a young Sicilian, makes ends meet by doing some occasional work and singing in taverns in a popular district of Rome.
  • Сеx-партијски непријатељ бр. 1 (1990)

    image
    Филм "Секс - партијски непријатељ број 1" екранизација је истоименог романа Дусана Саба и прати догодовстине младог снајдерског сегрта скојевца, који иде из...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.