Содржина

Рок Слајд е приватен детектив. Тој е повеќе како Френк Дребин отколку Филип Марло, но од никого не се плаши. Времињата се менуваат, но не и тој. Честопати брилијантен, но поголем дел од времето видно збунет, Рок успева да ја заврши работата. Работата тешко му оди, но тоа ќе се смени кога ќе ја запознае фаталната Сара Ли. Таа има едноставна задача: некој ја следи и сака Рок да и помогне да открие кој е тоа. Бара од Рок да и го посвети целото негово време и добро ќе го плати за тоа.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Ова не е глупав тинејџерски филм (2001)

    image
    Во средното училиште „Џон Хјуз“ учениците се исти како и во сите други тинејџерски филмови. Фудбалската ѕвезда Џејк се обложува со арогантниот Остин дека може да...
  • Mr. Bones 2: Back From The Past (2008)

    image
    A sequel to the 2001's "Mr. Bones," which follows the further adventures of a white African witch doctor.
  • Nel blu dipinto di blu (1961)

    image
    Turi, a young Sicilian, makes ends meet by doing some occasional work and singing in taverns in a popular district of Rome.
  • Сеx-партијски непријатељ бр. 1 (1990)

    image
    Филм "Секс - партијски непријатељ број 1" екранизација је истоименог романа Дусана Саба и прати догодовстине младог снајдерског сегрта скојевца, који иде из...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.