poster

Прича о Хелен Морган

The Helen Morgan Story (1957)

Режисер: Michael Curtiz

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.3/10

Содржина

Глазбена мелодрама темељи се на истинитој животној причи америчке пјевачице Хелен Морган и прати њезин глазбени успон двадесетих година прошлог стољеќа и каријеру на Броадwаyу, коју је уништило превише алкохола и љубавних веза с погрешним мушкарцима.
У великој жељи да постане пјевачица Хелен Морган (Анн Блyтх) наступа у јефтиним карневалским точкама. Њезин дар замјеќује спретни преварант Ларрy Маддуx (Паул Неwман) који јој помаже у стварању каријере али је и користи за властите интересе. Хелен се заљубљује у њега, а он се, иако није равнодушан, одбија озбиљније везати. Разочарана Хелен загледа се у успјешног али ожењеног одвјетника Русселла Wадеа (Рицхард Царрлсон) који јој узвраќа симпатије и на Маддуxов наговор пристаје тајно финанцирати Хеленин ноќни клуб. Хеленина каријера вртоглаво расте када добије главну улогу у Зиегфелдовом Броадwаyском хиту Схоw Боат. Меѓутим, када Хелен схвати да је Маддуx искориштава, а Wаде се никада неќе растати од жене, одаје се алкохолу...

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.