poster

Chekov's The Sea Gull

The Sea Gull (1968)

Драма, Pоманса | Обединетото Кралство, САД
Режисер: Sidney Lumet

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.0/10
Оценка на корисникот: 7.3/10
(4 гласови)

Содржина

Екранизација Чеховљеве драме Галеб, о скупини руских аристократа окупљених на ладању, на имању познате глумице. На имању познате глумице Аркадине Треплев (Симоне Сигнорет) њезин син Константин (Давид Wарнер), који покушава постати писац, поставља своју драму у којој наступа сусједова кќи Нина (Ванесса Редграве) у коју је он лудо заљубљен. Ташта Аркадина, меѓутим, критизира драму и бијесни Константин је прекида. Збуњена Нина, љупка дјевојка која заправо жели постати позната глумица, представљена је остатку друштва домаќице Аркадине меѓу којима се истиче постарији књижевник Тригорин (Јамес Масон) којим Нина постаје опчињена и бескрајно се у њега заљубљује. Но Тригорин је Аркадинин љубавник и кад њих двоје с ладањског одмора отпутује у Москву, Нина их одлучује слиједити и окушати се као глумица у великоме граду "

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Напуштајќи го Лас Вегас (1995)

    image
    Холивудски сценарист којшто загубил сè поради алкохолизмот формира комплицирано пријателство и пакт со проститутка во Лас Вегас.
  • Apasionata (1983)

    image
  • Осликани вео (2006)

    image
    Лондон 1925. године. Кити (Наоми Вотс) се ближи старосној граници када је, по њеној породици, крајње време за удају. Желеќи да побегне од досадашњег живота, она...
  • Цитy оф Yоур Финал Дестинатион (2009)

    image
    28-годишњак на докторским студијама на Канзаском универзитету Омар Разаги пише биографију латиноамеричког писца Жила Гунда. Да би добио дозволу, мора да доѓе до...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.