poster

Incident u gradiću

Incident in a Small Town (1994)

Режисер: Delbert Mann

рејтинг: 6.4/10

Содржина

Прије тринаест година брутални Франк Трентон (Д. Нерман) силовао је Лилy Белл (С. Зимбалист). Оставши трудна и изгубивши повјерење родитеља, Лилy је отишла живјети у малени град у Иллиноису. Њезино дијете, Јохн, неизмјерно пати за оцем, за којег мисли да је погинуо у рату. Кад се Франк једнога дана неочекивано појави на њиховим вратима, за Лиллy почиње низ невоља. Дјечак под сваку цијену жели бити с оцем, и не разумије зашто га мајка не подноси. Кад Франк запријети да ќе јој узети сина, очајна Лилy у помоќ зове свог оца, угледног суца Белла (Х. Морган), с којим није разговарала откад је родила Јохна...

У филму глуми Wалтер Маттхау, легендарни амерички глумац и комичар који је у више од 40 година глумачке каријере снимио више од 50 филмова. Добитник је и једног Осцара, за споредну улогу у филму "Колачиќ судбине" Биллyја Wилдера. Маттхау је преминуо 2000. од срчаног удара у 79. години живота.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.