СОДРЖИНА

Аугуст је десетогодишњи дечак који мора да живи с тешким генетским поремеќајем због којег од роѓења има унакажено лице и главу. Након 28 операција због којих никад није могао нормално похаѓати школу, с десет година га родитељи ипак уписују у пети разред основне школе Беецхер. Ауггие у школу креќе с пуно страха и неверице и боји се како ќе свакодневно бити изложен погледима, згражању и коментарима својих школских пријатеља.

Слики

ЧудоЧудоЧудоЧудоЧудоЧудоЧудоЧудоЧудоЧудоЧудоЧудоЧудоЧудо

Прегледи


Нема Прегледи
ПРЕПОРАКИ
 • Божиќна приказна (2003)

  понеделник
  image
  Егоманијакалниот водител на телевизиска емисија, одлучен е да го уништи доброто расположение кое владее во студиото.
 • Пони са сломљеним крилом (2019)

  понеделник
  image
  Тинејџерка Сидни са породицом живи на ранчу, који је азил за коње. Сви су забринути, јер су суочени са опасношќу да изгубе ранч. Ништа не иде како треба и сви су...
 • Божиќна провала (2018)

  Утре
  image
  Izzy is an energetic 9-year-old. Overscheduled and running late, Izzy's parents can't pick her up on-time the last day of school before Christmas break.
 • Машиновозачот (2008)

  Утре
  image
  62 годишниот Јеремиах Вилсон е навистина мајсторот за возови од Виламет Западно од Железничката пруга. Тој живее, диши, и јаде железнички пруги. Кога Брет Банер,...
ТОП ЛИСТИ

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: полиса на приватност.