рејтинг: 5.4/10
Оценка на корисникот: 5.5/10
(2 гласови)

Содржина

Давид и Катхy спремају се за треќи спој. Обоје су нервозни - он је лагао да је унапријеѓен, а заправо је добио отказ, а она скрива да има седмогодишњу кќеркицу. Давид на састанак долази у скупом пријатељевом ауту лажуќи да је његов, а напосљетку одведе Катхy у пријатељев стан, за који опет лаже да је његов. Мало помало, и њих двоје наѓе се у кревету, но вријеме за своѓење рачуна доќи ќе прије него што се надају...

"Цросс Мy Хеарт" романтична је комедија чија је специфичност за тај жанр неуобичајено отворен третман сексуалности. Захваљујуќи сјајним наступима М. Схорта (Унутарњи свемир, Отац моје невјесте 1 и 2, Марс напада!, Из џунгле у џунглу) и А. О'Тооле (Људи-мачке, 48 сати, Суперман ИИИ, ТВ серије Насх Бридгес и Смалвилле; са супругом Мицхаелом МцКеаном номинирана за Осцара за пјесму А Кисс ат тхе Енд оф тхе Раинбоw из филма А Мигхтy Wинд) те режији Арyана Бернстеина, тај темељно казалишни комад постаје велики адут филма. Бернстеин је иначе угледан холлywоодски продуцент чије се име налази на шпици многих престижних продукција (Аир Форце Оне, Отворена пространства, Заштитни код, Дјеца човјечанства), а истакнут је и као писац - по његовој причи Францис Форд Цоппола режирао је свој филм "Оне фром тхе Хеарт".

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.