Содржина

Донние Росе (Россиф Сутхерланд) завршио је у затвору због брутална премлаќивања младога црнца који је након тога остао инвалид. Девет година послије Донние излази из затвора. Он је данас друкчији човјек, али може се вратити на само једно мјесто: у окрутну и расистичку четврт која га је и створила.
На другоме крају града црна заједница још жели освету. Правду треба извршити Оссие Парис (Флеx Алеxандер), изнимно надарен боксач који изазове Донниеја на меч који Донние не смије одбити због своје обитељи и пријатеља.
Георге Царверy (Даннy Гловер) девет је година чекао да освети синову судбину и среди Донниеја. Али када се напокон сретну очи у очи, схвате да имају исту жељу – желе надиќи прошлост. Док расизам кључа, Георге и Донние склопит ќе невјеројатно савезништво. Њихово партнерство разљутит ќе оба клана, које ќе задовољити само крв у рингу. Двојица се мушкараца упознају уочи олује, знајуќи да ќе њихова будуќност бити одлучена након прве рунде.

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Црна птица (2019)

    image
    Три генерации од едно семејство се собираат во нивната викендичка за да се збогуваат со нивната смртно болна мајка. Кога се јавуваат тензии помеѓу ќерките на...
  • One More Time (2013)

    image
    Lucia is an aging Italian actress and director (beautifully portrayed by Antonioni's and Fellini's actress Lucia Bosé), decides to come back to the small town...
  • Cradle Swapping (2017)

    image
    When new parents and discover their baby was switched at birth, they embark on a dangerous mission to find their real child before it's too late.
  • Јавна библиотека (2018)

    image
    Стјуарт, библиотекар кој им помага на група локални бездомници да се засолнат од бруталната зимска ноќ во бесплатната јавна библиотека. Додека Стјуарт и неговата...
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.