Содржина

Филм прати Мартина (Пат Хеалy) док се пријављује на посао у твртки која запошљава и усавршава „глазбене продуценте“. Тијеком усавршавања он се спријатељи с новим запослеником, Цларенцеом (Кене Холлидаy), средовјечним мушкарцем који покушава промијенити своју каријеру. Као продуценти, њих двојица путују у градове у које је твртка поставила огласе како би нашла још неоткривене таленте. Они траже таленте за снимање албума – записују младе умјетнике и дају им прилику да нетко чује њихову глазбу... За мален износ. Прво посао иде сјајно, али ускоро се Мартин и Цларенце почињу питати је ли њихова твртка тако поштена како се чини док људима обеќава да ќе испунити њихов сан.
Овај филм оживљује слику некадашњег трговачког путника – који проналази таленте - и бави се феноменом брзе славе за којом жуди све више људи. Филм такоѓер преиспитује људе који обеќавају тако кратак пут – преваранти ријетко мисле да варају, а често је преварант управо онај који је први био преварен.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.