рејтинг: 4.0/10
Оценка на корисникот: 1.5/10
(2 гласови)

Содржина

Он је био насилан, безобзиран криминалац који је уништио много живота прије него што је био погубљен за своје пријеступе против човјечанства. Но модерна му знаност поновно удахњује живот и даје могуќност за крваву освету.
У овој модерној иначици приче о Франкенстеину полицијски службеник (Тхомас Гибсон), чија је жена убијена од руке бруталног убојице, премјештен је на посао патролног полицајца на престижном свеучилишту. Полицајац открива да је трупло смакнутог серијског убојице дио чудног знанственог експеримента професора Аркина (Јохн Wатерс) и његове помоќнице Еве (Катхерине Хеигл) који је резултирао враќањем у живот опасног психопата, с потпуно нетакнутим и истим убилачким нагонима. Мјешавина традиционалних елемената хорора с поступком сувременог хигх-тецх кадрирања овај ќе филм визуално одвојити од веќине хорор урадака. Глумца Тхомаса Гибсона гледатељи ќе понајвише поистовјетити с главном улогом у серији „Дхарма и Грег“, за коју је заслужио номинацију за Златни глобус. Глумицу Катхерине Хеигл многи ќе препознати из популарне серије „Росwелл“, али и филма „Мy Фатхер тхе Херо“, у којем је глумила с Герардом Депардиеуом. Редатељ Ули Едел, меѓу осталим, режирао је и неколико епизода „Оза“ и „Тwин Пеакса“, а његов рад овјенчан је наградом Еммy.

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.