poster

Трудна у седамнаестој

Pregnant at 17 (2016)

Трилер | Канада
Режисер: Curtis Crawford

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 6.2/10
Оценка на корисникот: 7.3/10
(4 гласови)

Содржина

Драма/трилер о седамнаестогодишњој Цхелсеа, која у једном раздобљу свог живота искуси нешто што би уздрмало и јаче од неискусне тинејџерице.
Цхелсеа (З. Де Гранд Маисон) је напустила средњу школу и ради у сластичарници за минималну плаќу. Кад је упознала Јеффа Цлефтона (Р. Цритцхлоw), свидио јој се на први поглед, иако је био знатно старији. И Јефф се заљубио у њу. Никад је није питао колико има година, али је претпостављао да је старија него што јест, није ни слутио да је малодобна. Јеффова жена Сониа (Ј. Биссетт) осјетила је да је Јефф вара, но он је упорно нијекао, све док није чула његов телефонски разговор с Цхелсеа. Била је осупнута кад је схватила да је њезин муж с дјевојком која му готово може бити кќи. Кад Цхелсеа остане у другом стању, Јефф се потпуно мијења. Више јој не говори да је воли, не спомиње да се намјерава растати од жене и наговара је на побачај. У исто вријеме из затвора је пуштен Грег Фостер (Р. Цхристопхер), пријеступник који је опљачкао трговину и озлиједио власника, а Цхелсеа је била једини свједок на суду. Грегу и његовој сестри изврсно одговара ситуација да Цхелсеа има богатог љубавника...

Слики

Трудна у седамнаестојТрудна у седамнаестој

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.