рејтинг: 6.6/10

Содржина

Постоји ли пакао и што се дешава с нашом душом након смрти? Ово су можда и најинтригантнија питања о људском животу на која је сватко од нас барем једном у животу покушао пронаќи одговор. Је ли пакао највеќа казна која чека 'покварене' људске душе те како уоќе пакао изгледа?
Чак 70% Американаца вјерује како пакао заиста постоји. Из тог разлога, Даннy води гледатеље на ово јединствено путовање како би открио како је уопќе настала идеја о паклу. Почевши од Вергилија, преко раног кршќанства и Дантеа, па све до данашњих филмова страве и ужаса, Даннy гледатеље упознаје с различитим идејама о паклу. У специјалу „Карта пакла“ гледатеље ќе поближе упознати са идејом о „чистилишту“ те „паклу“ као симболу казне за људска лоша дјела и симболу бунтовништва. Посјетит ќе и стварна мјеста за која се некада вјеровало како су портали који воде до вјечног проклетства, те сувремене стручњаке који истражују појам страха. Уз помоќ модерне и напредне рачуналне графике, покушат ќе заједно са стручњацима „оживјети“ предоџбе разних људи који заиста вјерују како пакао постоји. Ово је путовање о поsемном свијету, али и границама људске маште.

Улоги
Сцеарист:
Продуцент: Jeff Hasler, Alexander Jouve
времетраење: 88 мин

Слики

Карта паклаКарта паклаКарта паклаКарта паклаКарта паклаКарта паклаКарта паклаКарта паклаКарта паклаКарта паклаКарта паклаКарта паклаКарта паклаКарта паклаКарта пакла

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.