Содржина

Бивши порторикански осуѓеник, тек пуштен из затвора, заклиње се да ќе се клонити света дроге и насиља упркос притиску око себе и да ќе кренути у бољи живот изван Њујорка. Али не иде му баш како је замислио. Како би зарадио довољно новца да оде из Њујорка, пристаје да води ноќни клуб и обнавља своју везу с плесачицом… И све га то поновно повуче у свет кога је хтео да се клони.
Карлито Бриганте је Њујорчанин порториканског порекла. Због препродаје дроге осуѓен је на тридесет година затвора, а уз помоќ адвоката Клеинфилда, успева да изаѓе након одлежаних пет година. Након изласка, Карлито посеќује стари кварт у ком га због његове репутације дочекују као легенду. Иако је свестан да ќе га повратак старом начину живота поновно одвести у затвор, Карлито одлучује да прихвати понуду адвоката Клеинфилда да заједно уѓу у посао. Карлитово пријатељство с Клеинфилдом обележено је Карлитовим осеќајем захвалности и обавезе према адвокату који му је спасио живот.

Слики

Карлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов путКарлитов пут

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.