poster

Ларс и вистинската девојка

Lars and the Real Girl (2007)

Комедија, Драма, Pоманса | САД, Канада
Режисер: Craig Gillespie
Tring Comedy | 15.4.24 | 08:00

рејтинг: 7.3/10
Оценка на корисникот: 8.4/10
(23 гласови)

Содржина

Заблудели младиќ започиње неуобичајени однос са лутком коју је нашао на интернету.
Од сценаристе серије „Два метра под земљом“, Ненси Оливер, филм „Ларс и права девојка“ је симпатична комедија са носиоцем номинације за Оскара, Рајаном Гослингом, у улози Ларса Линдстрома, симпатичне и интровертне особе чији је емоционални терет спречава да се у потпуности укључи у живот. После година усамљености, он позива Бјанку, пријатељицу коју је упознао на интернету, да га посети. Он представља Бјанку свом брату Гасу (Пол Шнајдер) и његовој жени Карен (Емили Мортимер), а они су запањени. Не знају шта да кажу ни Ларсу, ни Бјанки – јер је она лутка у природној величини, а не стварна особа, а Ларс се према њој понаша као да је она стварна. Консултују породичног лекара др Дагмара (Патриша Кларксон) која им објажњава да је у питању илузија коју је Ларс створио – иако не зна из којих разлога – и да би требало да ту заблуду прихвате. Оно што ќе у следити је емоционално путовање за Ларса и људе који га окружују.

Слики

Ларс и вистинската девојкаЛарс и вистинската девојкаЛарс и вистинската девојкаЛарс и вистинската девојкаЛарс и вистинската девојкаЛарс и вистинската девојка

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.