Содржина

Млада калуѓерица Колин Лунсфорд избегава било какав контакт са својом породицом све док једног дана не добије маил од своје мајке у ком пише: “Твој брат је куќи”. Када се врати куќи у Северну Каролину, где је провела детињство, своју собу затиче у истом стању у ком ју је и оставила: обојену у црно и прекривену постерима. Иако су њени родитељи среќни јер је виде, у куќи влада непријатна атмосфера јер се њен брат управо вратио из Ирака и живи у једном локалном мотелу.

Слики

Сестрица

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Таа е многу забавна (2014)

    image
    Изи е млада, невработена актерка која се прехранува работејќи повремено како проститутка. Повикот за аудиција на Бродвеј сосема ќе ѝ го промени животот, особено...
  • Чесно и праведно (2004)

    image
    Бизнис партнерите Френк и Џош сосема банкротираат кога нивната старт ап идеја пропаѓа пред да се појави на мрежата.
  • Сквер (2017)

    image
    Кристијан је уважени кустос музеја савремене уметности. Разведен, али и брижан отац двоје деце, он вози електрични аутомобил и подржава више циљеве. Он се налази...
  • Виша сила (2014)

    image
    Шведско семејство патува на француските Алпи за да ужива во неколкудневното скијање. За време на ручек во планинскиот ресторан, лавина ќе предизвика хаос.
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.