Содржина

Нико не уме да лети у аутомобилу као Хупер! Берт Рејнолдс глуми времешног, али још увек способног каскадера коме је остало још доста добрих акробација. Много кикотања, судара и неустрашивих подвала може се видети у овој комедији, док Жан Мишел Винсент доводи у питање Бертов статус. Сали Филд тумачи улогу његове девојке, а Брајан Кит његовог ментора.
Берт Рејнолдс тумачи улогу врхунског каскадера чије место у врху професије угрожава млаѓи, одважнији каскадер, жељан да преотме титулу најбољег од Хупера. Хупер (Рејнолдс) и Ски (Жан Мишел Винсент) опрезно испитују један другог, али са растуќим поштовањем према узајамним вештинама... и хладнокрвношќу у сусрету са опасношќу. Али на крају, само један од њих двојице ќе бити довољно храбар – или довољно лакомислен – да покуша наизглед немогуќ трик, у овој веселој лакрдији.

Слики

Хупер, супер каскадерХупер, супер каскадерХупер, супер каскадерХупер, супер каскадерХупер, супер каскадерХупер, супер каскадерХупер, супер каскадер

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.