Содржина

Смештен у јесен 1941. године у Солти Крику, рибарском сеоцету у Северној Каролини, филм приповеда драматичну причу о меѓурасној љубави у погрешним тренуцима историје. Док Други светски рат бесни у Европи, у градиќу се под мистериозним околностима појављује рањени Јапанац, господин Охта. Софи, девојка из Солти Крика, убрзо постаје очарана господином Охтом и њихово пријатељство прераста у обострану љубав и деликатно и забрањено удварање. Док се њихова тајна веза развија, рат се погоршава. Након бомбардовања Перл Харбура, градиќем почињу да владају болесни патриотизам, нетрпељивост и насиље, претеќи да угрозе живот господина Охте. Три жене, свака са својим тајнама - Софи, градски матријарх и њена куќна помоќница - супротстављају се закону и ризикују своје животе да би спасле његов.

Слики

Софи и излазеќе сунцеСофи и излазеќе сунцеСофи и излазеќе сунцеСофи и излазеќе сунцеСофи и излазеќе сунцеСофи и излазеќе сунцеСофи и излазеќе сунцеСофи и излазеќе сунцеСофи и излазеќе сунцеСофи и излазеќе сунцеСофи и излазеќе сунцеСофи и излазеќе сунце

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.