poster

Скривање

Želary (2003)

Драма, Pоманса, Bоени | Република Чешка, Словачка, Австрија
Режисер: Ondrej Trojan

Каде да се погледне
Емисијата не е достапна во државата
рејтинг: 7.6/10
Оценка на корисникот: 3.3/10
(3 гласови)

Содржина

Ратна драма чешког редатеља Ондреја Тројана говори о младој девојци Хани у вихору рата присиљеној оставити своју велику љубав и посао у градској болници,а како би се спасила од немачких окупатора, одлази у планине у пратњи сеоског грубијана Јозе према којем осеќа једино одбојност. У осуѓености на заједнички животи и жељи за преживљавањем драматичног раздобља чехословачке историје, Хана и Јоза с временом осеќају све веќу повезаност. Окрутан, али и бајковит крај у којем је стало време је прича о сусрету и помирењу два различита света чији заједнички језик постаје љубав.

Слики

СкривањеСкривањеСкривањеСкривање

Прегледи


Нема Прегледи
Препораки
  • Црвена земља (1975)

    image
    Године 1941. партизани ослобаѓају Ужице, Чачак и воде борбу за Краљево. Немци, у циљу одмазде, врше геноцид: стрељају 6.000 граѓана Краљева.
  • Пад Италије (1981)

    image
    Пад Италије покреќе војске, доводи до панике, окршаја, суровости, освета. У острвском месту све то оставља дубоке трагове. Командант партизанског одреда, тип...
  • Operation "Fire" (1973)

    image
  • Skëterrë '43 (1980)

    image
Топ листи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.