Содржина

Италијански тинејџери, Марија и Марко, на путовању кроз Америку упознају геј пар који је много старији од њих. Њих четворо се блиско спријатеље и они се упуштају у ентузијастично истраживање, љубави, живота и самих себе.
Лето након завршетка средње школе је време за контемплацију, период када будуќност изгледа тако застрашујуќе, али ипак препуна могуќности. Филм “Лето над нама”, Габријелеа Муќина, прати Марка и Марију, двоје италијанских тинејџера који не знају шта их чека у будуќности, али желе да оду на путовање по Америци. Они слете у Сан Франциско, где упознају Мета и Пола, геј пар који их прими у свој дом и поведе у разгледање града. Убрзо, њих четворо постају блиски пријатељи и упуштају се у ентузијастично истраживање љубави, живота и самих себе, покушавајуќи да открију и дефинишу ко су, током лета које никада неќе заборавити.

Слики

ЛетоЛетоЛетоЛетоЛетоЛетоЛетоЛето

Прегледи


Нема Прегледи

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.