рејтинг: 7.0/10
Оценка на корисникот: 6.5/10
(10 гласови)

Содржина

Филм прати Стар (С. Лане), тинејџерицу из проблематичне обитељи, која побјегне с путујуќим трговцима који путују америчким Средњим западом и од врата до врата продају претплату на часописе...
Добитник Награде жирија на овогодишњем Цаннесу, Америцан Хонеy је динамична, лирска одисеја у којој скупина разузданих адолесцената путује средњезападном Америком бавеќи се продајом часописа. Засиќена тешким животом, млада Стар бјежи од своје дисфункционалне обитељи и придружује се групи младих путујуќих трговаца. Ондје се заљубљује у Јакеа, којег глуми ексцентрични Схиа ЛеБеоуф, а ускоро и пригрљује њихов отпаднички начин живота обиљежен тулумарењем, кршењем закона и бесконачним кретањем. Четврти филм награѓиване британске редатељице Андрее Арнолд смион је увид у супкултуру младих америчких маргиналаца базиран на стварном искуству.

Слики

Америчка драгаАмеричка драгаАмеричка драгаАмеричка драга

Прегледи


Прегледано од johnnykola
сабота, 15 јуни 2019 10:34
Odličan film. Kome se svidio Kids leći će mu i ovaj k'o budali šamar. O trash mladeži Amerike i njihovoj borbi za novce i život. Šija i glavna glumica su razorili.
Ми се допаѓа прегледот
0 коментари

Најави се

TvProfil користи колачиња за да обезбеди подобро корисничко искуство и функционалност на страницата. Повеќе информации за колачињата можете да најдете овде: Полиса на приватност.